Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru Mirel Rădoi înainte de meciurile naţionalei. Un fotbalist important riscă să rateze convocarea: "Acum am aflat şi eu şi sunt necăjit"

Veste rea pentru Mirel Rădoi înainte de meciurile naţionalei. Un fotbalist important riscă să rateze convocarea: "Acum am aflat şi eu şi sunt necăjit"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a primit o veste rea, înainte de meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord din preliminariile Campionatului Mondial.

Pentru cele trei partide, selecţionerul Mirel Rădoi a trimis 23 de convocări preliminare pentru fotbalişti de la cluburi din afara României. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceştia, alături de fotbalişti din Liga I.

Maxim, aproape să rateze convovarea lui Rădoi

Fotbalistul român de la Gaziantep şi-a revenit după o accidentare, dar perioada de recuperare se va întinde pe următoarele două săptămâni. Astfel, el nu s-ar mai putea prezenta în lotul naţional. 

"Da, e adevărat. Iar acum sunt în perioada de recuperare. Din câte am înţeles de la medici, voi putea reveni la antrenamente în aproximativ două săptămâni. M-am bucurat atât de mult că sunt pe lista preliminară a lui Mirel Rădoi, dar estimarea medicilor înseamnă, din păcate, că voi pierde meciurile echipei naţionale din septembrie…

Acum am aflat şi eu şi sunt necăjit, îţi dai seama. Primul meci e cu Islanda. Când mă gândesc, şi la barajul pentru EURO 2020 cu ei am am avut ghinionul de a nu ne putea baza pe câţiva jucători. Simt că prezenţa lor ar fi contat mult atunci. Chiar şi cu resursele disponibile, nu am fost departe să întoarcem meciul de la 0-2, am marcat însă o singură dată", a declarat mijlocaşul lui Gaziantep pentru Playsport.

Următoarele meciuri ale României, din preliminariile Campionatului Mondial, au loc în câteva săptămâni: Islanda (2 septembrie), Liechtenstein (5 septembrie), Macedonia de Nord (8 septembrie). 

Afla mai multe despre: alexandru maximromania 

viewscnt
Articole similare