Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională despre starea lui Michael Schumacher: ”Urmăresc Grand Prix-uri la televizor împreună cu el”. Dezvăluiri făcute de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi

Veste senzaţională despre starea lui Michael Schumacher: ”Urmăresc Grand Prix-uri la televizor împreună cu el”. Dezvăluiri făcute de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi

Auto

Comentarii

Preşedintele FIA, Jean Todt, a declarat că speră să poată asista cândva la un Grand Prix alături de Michael Schumacher, starul F1 rănit grav într-un accident la schi în 2013, relatează L’Equipe.

Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului.

“Nu este o noutate, Michael se luptă în fiecare zi pentru a fi mai bine. Trebuie să fim alături de el în această luptă, să o susţinem pe soţia sa Corinna, o femeie extraordinară care se ocupă de el şi de copiii lor. Trebuie să îi ajutăm respectându-le total dorinţele. Michael este o legendă a automobilismului. Depinde de familie să decidă ce vrea ş ice nu vrea să spună. Este clar că trebuie cu toţii să-l ajutăm şi să sperăm că vor exista progrese constante. Am spus adevărul, văd Grand Prix-uri la televizor cu el. Sper că vom putea cândva să mergem să asistăm împreună la un Grand Prix”, a spus Todt într-un interviu pentru La Repubblica.

Jean Todt regretă că a ajuns în presă în septembrie faptul că Schumacher era internat în spitalul Georges-Pompidou, din Paris.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Afla mai multe despre: jeand todt 

viewscnt
Articole similare