Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională pentru Andrei Radu! Anunţ de ultimă oră: este dorit de o echipă de Champions League

Veste senzaţională pentru Andrei Radu! Anunţ de ultimă oră: este dorit de o echipă de Champions League
Comentarii

Evoluţiile remarcabile avute de portarul Andrei Ionuţ Radu în acest sezon, atât la Genoa, cât şi la echipa naţională de tineret a României, nu rămân nerăsplătite.

Portarul în vârstă de 21 de ani este deja regretat la Inter, club care l-a împrumutat în vară la Genoa, cu obligativitatea transferului defintiv în 2019, pentru opt milioane de euro. Presa italiană anunţă că oficialii clubului de pe "Giuseppe Meazza" caută o rezervă de portar care să îi poată lua locul în viitor lui Samir Handanovic, goalkeeper ajuns la 34 de ani, care mai are contract cu nerazzurrii până în 2021.

Cei de la Inter iau în calcul două variante. Primul nume aflat pe lista milanezilor este cel al italianului Alessio Cragno, în vârstă de 24 de ani, portarul titular al echipei Cagliari, care are o cotă de 13 milioane de euro.

Pe lângă goalkeeper-ul lui Cagliari, pe lista celor de la Inter se află şi Andrei Radu, informează Tuttosport, care ar reveni astfel pe "Giuseppe Meazza".

Andrei Radu este în plină ascensiune şi se anunţă a fi un viitor titular în poarta naţionalei României. În acest sezon, el a adunat opt prezenţe în tricoul echipei Genoa.

1 - meci a apărat Andrei Radu la Inter, înainte de a fi cedat la Genoa

5 - milioane de euro este cota lui Andrei Radu

12 - selecţii are Andrei Radu la naţionala de tineret

Afla mai multe despre: raduintergenoa 

viewscnt
Articole similare