Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională pentru fanii Rapidului! Se pregătesc trei transferuri importante: ”Sunt jucători de echipă naţională”

Veste senzaţională pentru fanii Rapidului! Se pregătesc trei transferuri importante: ”Sunt jucători de echipă naţională”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid este lider în Liga a 3-a şi ţinteşte promovarea în Liga a 2-a în acest sezon. Giuleştenii au fost în cantonament, în Turcia, iar la revenirea în ţară le-au dat o veste spectaculoasă fanilor.

Florin Manea, un apropiat al clubului, a dezvăluit că va face trei transferuri extrem de importante pentru a o ajuta pe Rapid. Impresarul a confirmat aducerea unor jucători noi sub comanda lui Daniel Pancu.

Am revenit din Turcia, am fost cu Rapid acolo. Mă ocup de echipă, vreau să duc 3 jucători acolo. Toţi sunt cunoscuţi, români. Nu au mai jucat la Rapid până acum, sunt de naţionala de juniori şi tineret.

Am câştigat toate partidele de verificare şi sper să performăm şi în campionat. Pancu ştie ce mai trebuie pus la punct, dar spune că e mulţumit. Suntem în grafic, nu cred că vom avea probleme în Liga 3. Cu echipa aceasta, ne batem pentru Liga 2 la anul”, a spus Florin Manea, la Prosport

Afla mai multe despre: rapidtransferurimaneapancu 

viewscnt
Articole similare