Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională pentru Gigi Becali. Tricolorul U21 şi-a dat acordul pentru transferul la FCSB: "O să mă integrez foarte repede"

Veste senzaţională pentru Gigi Becali. Tricolorul U21 şi-a dat acordul pentru transferul la FCSB: "O să mă integrez foarte repede"

Superliga

Comentarii

Fundaşul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Florin Ştefan, nu spune "nu" unui transfer la FCSB.

Dorit de Gigi Becali, Florin Ştefan crede că s-ar adapta imediat la vicecampioană.

"Anul trecut nu ştia nimeni despre mine, dar acum, cu Campionatul European, am ieşit şi eu în faţă, să spun aşa. Şi mă bucur că sunt şi eu în atenţia cluburilor pentru un transfer. Nu sunt eu în măsură să îmi dau cu părerea dacă este mult sau nu (n.r. un milion de euro). 

La orice club o să merg, sau dacă o să rămân aici, o să mă integrez foarte bine. Am colegi, am prieteni la FCSB, cred că dacă ar fi ceva o să mă integrez foarte repede, nu ar fi problema de integrare. Tot la Bucureşti am debutat în Liga 1. Dar să vedem, momentan sunt la Sepsi şi terbuie să îmi fac treaba cât mai bine aici.

Eu nu am primit niciun telefon, nu ştiu nimic. Momentan sunt în cantonament cu echipa şi mâine avem un meci important şi terbuie să începem cu dreptul", a declarat Florin Ştefan, pentru Telekom Sport.

Gigi Becali îl vrea pe Florin Ştefan la FCSB

Internaţionalul de tineret este dorit de Gigi Becali la FCSB, însă finanţatorul vicecampioanei nu este dispus să plătească suma cerută de Sepsi Sfântu Gheorghe pentru fundaşul stânga. Laszlo Dioszegy a anunţat că nu îi va da drumul lui Ştefan pentru mai puţin de un milion de euro, Becali oferind 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: stefan 

viewscnt
Articole similare