Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională pentru Simona Halep! Ce a declarat Svitolina înaintea meciului direct cu românca: ”Îmi doream să nu mai am şanse”

Veste senzaţională pentru Simona Halep! Ce a declarat Svitolina înaintea meciului direct cu românca: ”Îmi doream să nu mai am şanse”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina a declarat, miercuri, că nu mai are aşteptări înaintea meciului cu Simona Halep, din ultima etapă a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, ea precizând că îşi doreşte să nu mai fi avut şanse de calificare în semifinalele competiţiei.

"Este teribil. Nu pot descrie ce simt. Jocul meu a fost complet altfel faţă de cum trebuia să fie. Mă aşteptam la un tenis mai bun din partea mea, totul a mers greşit săptămâna asta. Totul. Îmi doresc să nu mai fi avut şanse să mă calific. La meciul cu Halep o să încerc să îmi revin şi să joc cât pot de bine. Mă aşteptam la un tenis mai bun, nu mai am aşteptări", a spus Svitolina.

Ea a precizat că va face o analiză după turneu. "Când voi termina turneul voi avea prbabil întrebări pentru echipa mea şi pentru mine. Fetele au jucat foarte bine, ok, dar felul în care am gestionat situaţia a fost ca şi cum nu aş fi avut creier", a adăugat sportiva.

CUM SE POATE CALIFICA HALEP ÎN SEMIFINALE

Jucătoarea franceză Caroline Garcia, numărul 8 mondial, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-7 (7), 6-3, 7-5, pe sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 4 WTA, în a doua etapă a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară în Singapore.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. În ultima etapă a Grupei Roşii, programată vineri, Caroline Wozniacki va juca împotriva Carolinei Garcia şi Simona Halep o va întâlni pe Elina Svitolina.

Din Grupa Roşie, s-a calificat până acum în semifinale Caroline Wozniacki.

Afla mai multe despre: simona halepsvitolinaturneul campioanelor 

viewscnt
Articole similare