Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste senzaţională pentru Vlad Chiricheş! Fundaşul român ar putea fi titular în derby-ul dintre Napoli şi Lazio

Veste senzaţională pentru Vlad Chiricheş! Fundaşul român ar putea fi titular în derby-ul dintre Napoli şi Lazio

Stranieri

Comentarii

Fundaşul Vlad Chiricheş ar putea fi titular în meciul pe care echipa sa, Napoli, îl va disputa, sâmbătă, pe teren propriu, cu Lazio, la care evoluează Ştefan Radu, în etapa a XXIV-a a campionatului italian Serie A.

Antrenorul Maurizio Sarri are un jucător accidentat în lot, pe titlularul postului de fundaş central dreapta, spaniolul Raul Albiol. Acesta acuză o problemă musculară şi ar putea fi indisponibil pentru partida de pe Stadio San Paolo.

Chiricheş a jucat doar şase meciuri în Seria A, în acest sezon, ultimul fiind la 28 ianuarie, scor 3-1, pe teren propriu, cu Bologna, când de asemenea l-a înlocuit pe Albiol şi a făcut pereche în centrul defensivei cu Kalidou Koulibaly.

Napoli este lider în clasament, cu 60 de puncte, fiind urmată de Juventus, cu 59 de puncte şi de Lazio, cu 46 de puncte. Pentru formaţia din capitala Italiei, partida de la Napoli este ultima dinaintea întâlnirii cu FCSB din manşa I a 16-imilor de finală ale Ligii Europa (15 februarie, de la ora 22.05, pe Arena Naţională).

Afla mai multe despre: chirichesnapolilazioderby 

viewscnt
Articole similare