Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste ŞOC de la Madrid. Zidane vrea să împrumute un fotbalist care a impresionat în stagiunea trecută. Oficialii clubului se opun

Veste ŞOC de la Madrid. Zidane vrea să împrumute un fotbalist care a impresionat în stagiunea trecută. Oficialii clubului se opun

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul AS scrie că Zinedine Zidane ar fi de acord cu împrumutul fotbalistului brazilian Vinicius Junior.

Brazilianul a impresionat stagiunea trecută la Real Madrid şi a câştigat afecţiunea fanilor merengue. AS susţine că după transferul lui Eden Hazard, Vinicius îşi va găsi cu greu loc în primul unsprezece al madrilenilor, mai ales în condiţiile în care nici Isco şi nici Marco Asensio nu au un loc de titular garantat.

Astfel, Zidane nu ar spune nu unui eventual împrumut al lui Vinicius. Iar brazilianul cotat deja la 70 de milioane de euro are multe pretendente. Borussia Dortmund este unul dintre primele nume vehiculate de presa spaniolă pentru a obţine un împrumut al puştiului minune de la Madrid.

Totuşi, conducerea clubului blanco nu pare să fie de acord cu ideea lui Zidane. Oficialii madrileni îl consideră pe Vinicius deja un jucător de bază. În plus, Vinicius nu a impresioant doar pe teren ci şi în cifrele pe care le deţine clubul în ceea ce priveşte parametrii de marketing. Vini Jr pare unul dintre fotbaliştii care strategic vorbind, poate avea un impact extraordinar pe piaţa publicitară, mai scrie sursa citată.

  • 7 goluri şi 13 pase decisive are Vinicius în stagiunea trecută
  • 36 de meciuri a jucat pentru Real Madrid
  • 2170 de minute a acumulat anul trecut în tricoul blanco
  • 70 milioane de euro este cota sa de piaţă pe site-ul Transfermarkt

Afla mai multe despre: viniciuszidane 

viewscnt
Articole similare