Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste şoc din lumea boxului! Pugilistul care generează cele mai mari încasări la ora actuală a fost prins dopat!

Veste şoc din lumea boxului! Pugilistul care generează cele mai mari încasări la ora actuală a fost prins dopat!

Box

Comentarii

Saul "Canelo" Alavarez (27 ani), pugilistul care generează cele mai mari încasări din lumea boxului la meciurile sale, a fost depistat pozitiv la un control antidoping, la clenbuterol, produs interzis, a anunţat luni promotorul său, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Cel de-al doilea său meci cu Ghenadi Golovkin, programat pe 5 mai, va avea loc însă. Anul trecut, Canelo şi Golovkin au terminat primul lor meci cu o remiză. 

Promotorul îl citează în comunicatul său pe Daniel Eichner, directorul laboratorului acreditate de către Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA) care a efectuat teste pentru a-şi dovedi teza: ''Aceste valori sunt din gama celor la care ne putem aştepta de la o contaminare a cărnii de vită''.

''Cum este prevăzut, Canelo se va deplasa de la baza sa de antrenament din Mexic în Statele Unite şi va fi supus unor teste suplimentare pe care AMA/WADA le consideră necesare'' - se arată în comunicatul Golden Boy Promotions. 

''Sunt un sportiv care respectă sportul şi acest test pozitiv mă surprinde şi mă nelinişteşte, deoarece nu mi s-a mai întâmplat până acum. Mă voi supune la toate teste care îmi vor fi cerute pentru a clarifica această situaţie stânjenitoare şi sunt sigur că adevărul va ieşi la iveală în cele din urmă'', a declarat Saul Alvarez.

Interesant este că Alvarez a fost depistat pozitiv la un test solicitat chiar de el, ci nu unul impus de Agenţia Mondială Antidoping.

Clenbuterolul este o substanţă utilizată pentru a îngrăşa porcii şi bovinele, iar în medicină pentru a trata astmul.

Afla mai multe despre: canelo alvarezgolovkinbox 

viewscnt
Articole similare