Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste şoc în Anglia! Mesut Ozil nu a fost inclus în lotul lui Arsenal pentru UEFA Europa League

Veste şoc în Anglia! Mesut Ozil nu a fost inclus în lotul lui Arsenal pentru UEFA Europa League

Arsenal

Comentarii

Mesut Ozil (31 de ani) este pe picior de plecare de la Arsenal de mult timp, însă acum plecarea lui de pe Emirates pare a fi sigură. Starul german nu a fost inclus pe lista pentru UEFA Europa League de Mikel Arteta.

Playmaker-ul nu a mai jucat pentru "tunari" din luna martie, iar Arteta a recunoscut că i-a fost greu să îl readucă pe mijlocaş în echipa de start. Antrenorul spaniol, fost asistent al lui Pep Guardiola la Manchester City, pare că a găsit formula câştigătoare la Arsenal, iar aceasta nu îl include pe fostul antrenor de la Real Madrid, însă echipei îi merge bine. Este pe locul patru în Premier League. 

Mesut Ozil nu a fost inclus pe lista UEFA, însă nu este singurul fotbalist în această situaţie. Nici grecul Sokratis, fundaş central, nu va juca pentru "tunari" în Europa League. 

Ozil, care joacă din 2013 la Arsenal, are cel mai mare salariu din istoria clubului, iar şansele ca el să plece în următoarea perioadă de transferuri, din iarnă, sunt tot mai mari. Potrivit presei din Anglia, Major League Soccer este destinaţia cea mai probabilă pentru Ozil. 

254 de meciuri a jucat Ozil în tricoul lui Arsenal. Fotbalistul este cotat în acest moment de site-urile de specialitate la 12 milioane de euro

 

Afla mai multe despre: mesut ozilarsenal 

viewscnt
Articole similare