Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste ŞOC în Bundesliga! Jadon Sancho pleacă în iarnă de la Dortmund şi revine în Premier League

Veste ŞOC în Bundesliga! Jadon Sancho pleacă în iarnă de la Dortmund şi revine în Premier League
Comentarii

Jadon Sancho (19 de ani) este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai râvniţi tineri jucători în acest moment. De transferul lui s-au interesat cluburi uriaşe, printre care Real Madrid şi Barcelona, însă fotbalistul a ales deja: se întoarce în Anglia.

Fotbalistul crescut în academiile celor de la Watford şi Manchester City joacă la Borussia Dortmund din 2017, dar a luat decizia de a pleca chiar în următoarea perioadă de transferuri. Decizia fotbalistului, anunţată de presa germană, vine după ce a fost exclus din lotul lui Dortmund înaintea unui meci din Bundesliga.

La acea vreme, după meciul cu Borussia Monchengladbach, directorul sportiv al lui Dortmund a explicat că decizia de a îl exclude din lot pe Jadon Sancho a fost una necesară, dat fiind faptul că fotbalistul englez nu este la prima abatare. Mai exact, el nu s-a întors la timp de la lotul echipei naţionale a Albionului şi în consecinţă a fost penalizat de Dortmund. 

Liverpool a câştigat lupta pentru Sancho. Plecă Mane sau Salah?

Presa din Germania a anunţat că Liverpool este echipa aleasă de Jadon Sancho, astfel fotbalistul englez vrea să îi dea şi o "palmă" lui Manchester City, club care l-a lăsat să plece pentru doar 8 milioane de euro în anul 2017. 

Însă de când a debutat la Dortmund, cota lui Sancho a explodat. El este apreciat în acest moment la 100 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com şi este posibil ca Liverpool să îl vândă pe Mo Salah sau pe Sadio Mane pentru a îi face loc noului "diamant" al fotbalului englez. Fostul internaţional sub 21 de ani are deja 11 selecţii la naţionala mare, reuşind să marcheze chiar şi două goluri. 

Jadon Sancho, care a ieşit pe locul doi, sub Joao Felix, în ancheta pentru trofeul "Golden Boy", mai are contract până în 2022 cu Borussia Dortmund. 

Afla mai multe despre: jadon sancholiverpool 

viewscnt
Articole similare