Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste superbă primită de Szukala la finalul carierei. Fostul jucător de la FCSB e în culmea fericirii

Veste superbă primită de Szukala la finalul carierei. Fostul jucător de la FCSB e în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Lukasz Szukala, unul dintre cei mai buni jucători din istoria celor de la FCSB şi, totodată, din istoria Ligii I, se apropie de finalul carierei de jucător.

Fără echipă de mai bine de un an, după ce s-a despărţit de Ankaragucu, în februarie 2019, Lukasz Szukala se pregăteşte de retragere. Fundaşul central polonez va împlini, în acest an, 36 de ani, iar soţia sa i-a făcut cel mai frumos cadou.

Fosta prezentatoare tv, Raluca Hogyes, a adus pe lume un băieţel pe nume Boris, astfel că Szukala va avea motive de stat acasă alături de familia care tocmai s-a mărit.

"Dragul nostru copil, ai venit pe această lume când ai vrut tu, nu când a fost programat şi ţi-ai ales o dată specială, 12 decembrie 2019. Aceasta este o altă dovadă că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri, pentru că El ne arată în fiecare moment cât de mică este această lume.

Acum suntem o familie completă şi ne simţim atât de binecuvântaţi. Boris, te iubim dincolo de cuvinte şi îţi mulţumim că ne-ai ales să-ţi fim părinţi" , a scris Raluca Hogyes pe Instagram.

Final de drum pentru Szukala, după ce a negociat cu Becali revenirea la FCSB

Fără echipă de mai bine de un an, cota fundaşului central de 35 de ani s-a dus şi ea în cap. Dacă, în decembrie 2014, Szukala juca la FCSB şi era cotat la 2,7 milioane de euro, acum transfermakt.com îi estimează valoarea la doar 50.000 de euro. Fundaşul polonez a vrut să revină la FCSB şi să-şi reseteze cariera, în vara lui 2017, dar atunci a fost refuzat de Mihai Stoica şi de Nicolae Dică şi a semnat cu Ankaragucu: ”Îl vreau pe Szukala, da, dar doar eu îl doresc. MM Stoica şi Dică se duc în Portugalia pentru alt fundaş central. Dacă vor fi vehemenţi şi îl refuză pe Szukala atunci nu-l mai aduc, dar dacă ei nu rezolvă mai repede, voi face eu transferul”, spunea atunci Becali.

Refuzat de FCSB, Szukala a fost ultima oară la Ankaragucu, însă n-a mai jucat un meci oficial de un an şi jumătate. Ultima apariţie a fost pe 19 august 2018, în Alanyaspor - Ankaragucu 0-2. La începutul anului 2019 a devenit liber de contract, însă nici până acum n-a reuşit să-şi găsească un angajament.

Szukala a început fotbalul la juniorii lui Eintracht Trier, apoi a trecut la tineretul lui Metz şi a mai jucat pentru Munchen 1860, Alemannia Aachen, Gloria Bistriţa, U Cluj, Petrolul, FCSB, Al Ittihad, Osmanlispor şi Ankaragucu. A fost unul dintre cei mai buni fundaşi străini care au trecut prin Liga I, iar evoluţiile bune de la FCSB, alături de care a evoluat şi în grupele Ligii Campionilor, l-au propulsat şi la echipa naţională a Poloniei.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare