Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste teribilă pentru Cristiano Ronaldo. "Nu mai face parte din planurile noastre!" Portughezul, într-o situaţie disperată

Veste teribilă pentru Cristiano Ronaldo. "Nu mai face parte din planurile noastre!" Portughezul, într-o situaţie disperată
Comentarii

Criza economică provocată de pandemia de coronavirus ar putea cauza şi plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, înapoi la Real.

Însă, acest zvon "nebun" a fost dezminţit de preşedintele madrilenilor, Florentino Perez.

"Şansele de revenire sunt aproape nule.Timpul lui a trecut, obiectivele sunt diferite. Nu mai este în politica clubului nostru", informează AS că ar fi spus Perez.

În schimb, marea prioritate a clubului este Kylian Mbappe, conform presei engleze.

Cristiano Ronaldo, într-o situaţie disperată

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a renunţat la salariul pe care îl încasa de la club, până la finalul sezonului, dar nu este suficient, a anunţat presa italiană.

După nouă ani în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, pentru care a reuşit 53 de goluri şi 14 pase decisive, în 75 de meciuri jucate în ultimele două sezoane. Totuşi, aventura portughezului în Serie A s-ar putea încheia mai devreme decât se aştepta.

Conform Il Messaggero, criza financiară l-ar putea face pe portughez să o părăsească pe Bătrâna Doamnă după doar doi ani. Actuala campioană a Italiei riscă să nu îi mai poată suporta salariul starului portughez, în sezonul următor.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare