Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste teribilă pentru George Puşcaş. Atacantul lui Reading riscă să fie indisponibil trei sau patru luni şi să rateze barajul cu Islanda

Veste teribilă pentru George Puşcaş. Atacantul lui Reading riscă să fie indisponibil trei sau patru luni şi să rateze barajul cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş, atacantul echipei Reading, riscă să fie indisponibil trei sau patru luni, din cauza unei accidentări, astfel că ar putea rata meciul de baraj al României împotriva Islandei, anunţă englezii.

George Puşcaş şi-a dislocat umărul în penultimul meci din campionat al lui Reading, iar sâmbătă, după partida cu Stoke City, antrenorul său a oferit ultimele detalii despre accidentare.

"Suntem încrezători! L-a consultat un specialist pentru umărul dislocat şi i s-a spus că, în principiu, este nevoie de operaţie. Totuşi, dacă face o pauză de o săptămână sau zece zile, este posibil ca starea lui să se îmbunătăţească", a declarat Mark Bowen, la finalul meciului de sâmbătă.

Veste teribilă pentru George Puşcaş

Site-ul Getreading notează că internaţionalul român ar fi fost anunţat că va avea nevoie de o perioadă de pauză cuprinsă între trei şi patru luni, în cazul unei operaţii. Totuşi, Puşcaş poate reveni în mai puţin de o lună, în cazul în care accidentarea nu va necesita operaţie, ci doar un tratament.

Astfel, Puşcaş poate rata meciul de baraj al României împotriva Islandei, programat pe 26 martie 2020.

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare