Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste teribilă pentru Liverpool! Alisson s-a accidentat şi nu va juca cu Atletico Madrid. Când revine brazilianul

Veste teribilă pentru Liverpool! Alisson s-a accidentat şi nu va juca cu Atletico Madrid. Când revine brazilianul

Liverpool

Comentarii

Liverpool a anunţat vineri că portarul brazilian Alisson Becker (27 de ani) a suferit o accidentare şi este indisponibil pentru returul optimilor de finală din UEFA Champions League.

Anunţul a fost făcut chiar de Jurgen Klopp, în cadrul unei conferinţe de presă. Tehnicianul german a menţionat că accidentarea este în zona şoldului şi incidentul s-a petrecut la antrenamentul dinaintea meciului cu Chelsea, din Cupa Angliei, pierdut, 0-2, de Liverpool. 

Cu siguranţă, Alisson nu va juca în acest weekend, împotriva lui Bournemouth, dar nici cu Atletico Madrid, miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport. Sunt şanse mici ca el să evolueze weekend-ul viitor, în derby-ul cu Everton. Klopp a declarat Alisson va putea fi folosit, cu siguranţă, după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale. 

În acest sezon, Alisson a jucat 28 de meciuri pentru Liverpool şi a primit doar 17 goluri. Brazilianul a avut probleme şi la începutul sezonului, după ce s-a accidentat chiar în meciul de debut al noului sezon din Premier League, împotriva lui Norwich. 

Afla mai multe despre: alissonliverpool 

viewscnt
Articole similare