Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste teribilă primită de un internaţional român. Anunţul oficial făcut de echipa la care joacă

Veste teribilă primită de un internaţional român. Anunţul oficial făcut de echipa la care joacă
Comentarii

Reading FC, club la care este legitimat internaţionalul român George Puşcaş, a anunţat miercuri despărţirea de tehnicianul Jose Gomes. Anunţul ar putea avea consecinţe nefaste pentru atacantul român.

"The Royals" au pierdut cinci din ultimele şase meciuri din Championship şi clubul se află în zona retrogradării, cu doar opt puncte din 11 etape. Ca urmare a formei proaste a echipei, conducătorii au decis să aducă un şoc la echipă prin demiterea manager-ului. Nici forma lui George Puşcaş nu l-a ajutat pe Jose Gomes. 

Cu toate că a început extrem de bine aventura în Anglia, atacantul român în vârstă de 23 de ani a rămas cu doar două goluri marcate în nouă meciuri pentru Reading. Demiterea portughezului, sub comanda căruia Puşcaş a ajuns la echipă, ar putea schimba şi situaţia atacantului român, aflat în acest moment în cantonament cu prima reprezentativă. 

Jose Gomes a fost adus de Reading în urmă cu mai puţin cu un an şi a salvat echipa de la retrogradarea în League 1, al treilea eşalon din fotbalul englez. 

Afla mai multe despre: readinggeorge puscas 

viewscnt
Articole similare