Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste tristă pentru fanii lui Liverpool! Motivul pentru care "cormoranii" nu l-au transferat pe Timo Werner

Veste tristă pentru fanii lui Liverpool! Motivul pentru care "cormoranii" nu l-au transferat pe Timo Werner

Liverpool

Comentarii

Timo Werner, atacantul lui RB Leipzig, va semna cu Chelsea, anunţă atât presa din Anglia, cât şi cea din Germania, chiar dacă fotbalistul era pe lista lui Liverpool, iar Jurgen Klopp a vorbit personal cu Werner pentru a facilita transferul la "cormorani".

Cei de la The Athletic au dezvăluit motivul pentru care Timo Werner nu a ajuns la Liverpool şi totodată motivul pentru care deţinătoarea UEFA Champions League nu va face niciun transfer important în această vară. 

Liverpool a ales să nu plătească clauza de reziliere a internaţionalului german, chiar dacă atât Werner, cât şi Klopp îşi doreau această mutare. Potrivit sursei citate, motivul pentru care Liverpool nu va face niciun transfer major este legat strict de partea financiară, clubul fiind afectat din acest punct de vedere din cauza pandemiei de coronavirus. 

Jurgen Klopp a vorbit personal cu Werner pentru a îi explica de ce nu va mai ajunge pe Anfield Road. De altfel, echipa de scouteri a celor de la Liverpool, considerată cea mai bună din lume, îl apreciază pe Werner ca fiind un fotbalist mai bun decât Jadon Sancho sau Kai Havertz, alte două staruri în plin ascensiune din Bundesliga. 

Afla mai multe despre: liverpooltimo wernerjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare