Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă! Ciclistul Fabio Jakobsen a ieşit din comă: ”“Avem veşti bune de la spitalul din Sosnowiec”

Veste uriaşă! Ciclistul Fabio Jakobsen a ieşit din comă: ”“Avem veşti bune de la spitalul din Sosnowiec”

Alte sporturi

Comentarii

Ciclistul Fabio Jakobsen, care a suferit un accident grav în Turul Poloniei, a ieşit din coma indusă, au anunţat, vineri, organizatorii competiţiei.

Jakobsen este spitalizat la Sosnowiec şi starea sa este bună.

“Avem veşti bune de la spitalul din Sosnowiec. Fabio Jakobsen s-a trezit din comă. Starea sa este “bună””, este anunţul de pe contul de Twitter al Turului Poloniei.

Un accident grav a avut loc, miercuri, în etapa I a Turului Poloniei, desfăşurată între Chorzow şi Katowice (195 de kilometri), cu doar câţiva metri înaintea linie de sosire. Doi ciclişti olandezi au fost implicaţi în acest accident, Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma), în vârstă de 27 de ani, şi Fabio Jakobsen (Deceuninck-Quick Step), 23 de ani. La sprint, pe un fals-plat în coborâre, la viteza de aproximativ 80 de kilometri/oră, Groenewegen era la conducere cu câţiva metri de linia de sosire când i-a tăiat calea lui Jakobsen, care încerca să-l depăşească prin dreapta. Groenewegen s-a ciocnit cu Jakobsen, iar acesta din urmă a fost proiectat violent în panourile publicitare de pe marginea drumului, lovind şi un oficial.

Jakobsen a fost reanimat pe loc, apoi transportat la spital în stare gravă şi plasat în comă artificială. Sportivul a fost operat la cap timp de cinci ore.

viewscnt

Afla mai multe despre: fabio jakobsen 

viewscnt
Articole similare