Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă în familia lui Cesc Fabregas. Străbunica sa a învins Coronavirusul la 95 de ani!

Veste uriaşă în familia lui Cesc Fabregas. Străbunica sa a învins Coronavirusul la 95 de ani!

Ligue 1

Comentarii

Străbunica lui Cesc Fabregas (32 de ani) a învins Coronvirusul la 95 de ani. Starul spaniol de la AS Monaco a anunţat vestea printr-un mesaj postat pe reţelele sociale.

Virusul COVID-19, care afectează în special persoanele în vârstă, a fost învins de străbunica lui Cesc Fabregas, care are 95 de ani. Într-un mesaj postat pe pagina de Twitter, fostul star de la Barcelona su Chelsea le-a mulţumit medicilor pentru eforturile făcute pentru ca străbunica sa să se întoarcă acasă sănătoasă.

"A câştigat lupta cu virusul la 95 de ani! Ieri, ultimul test a ieşit negativ! Străbunica mea e o supereroină, dar nimic din toate acestea n-ar fi fost posibile fără ajutorul doctorilor şi asistentelor care îşi da vieţile în fiecare momente pentru că fiecare dintre noi să trăiască bine în acest momente dificile. Tot respectul nostru! Nimic nu e imposibil", a scris Cesc Fabregas.

Cesc Fabregas a acceptat o reducere salarială până în iunie, pentru a-şi ajuta clubul să depăşescă momentele grele cauzate de pandemi de Coronavirus.

Ligue 1 s-a oprit definitiv la decizia Roxanei Mărăcineanu, ministrul sportului din Franţa

Deşi iniţial se ştia că echipele din Franţa vor reveni la antrenamente în mai pentru reluarea campionatului, Roxana Mărăcinenu, Ministrul Sportului din Franţa, a anunţat că Ligue 1 nu se va mai relua de loc în acest sezon. Forurile care conduc fotbalul din Franţa se vor supune, întrucât prim-ministrul francez va anunţa interzicerea evenimentelor sportive până în august, chiar dacă s-a luat în calcul şi disputarea acestora fără spectatori.

Astfel, cluburile din Ligue 1 şi Ligue 2 vor încheia actuala ediţie de campionat cu 10 etape rămase de disputat şi vor relua meciurile direct din sezonul 2020-2021.

PSG, Marseille, Rennes, Lille şi Reims sunt primele cinci clasate din Ligue 1 în acest moment, în timp ce Lorient, Lens, Ajaccio, Troyes şi Clermont sunt primele cinci clasate din Ligue 1, cluburi aflate pe locuri promovabile.

Afla mai multe despre: cesc fabregasstrabunicacoronvirus 

viewscnt
Articole similare