Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă înainte de finala Champions League! Comeback de senzaţie chiar înainte de marele meci

Veste uriaşă înainte de finala Champions League! Comeback de senzaţie chiar înainte de marele meci
Comentarii

Finala UEFA Champions League din 2019, Tottenham - Liverpool, se joacă pe 1 iunie, de la 22:00, la Madrid şi e transmisă în direct de Telekom Sport 1. Toate fazele din Tottenham - Liverpool pot fi văzute în timp real pe www.telekomsport.ro.

Tottenham a primit un plus de încredere important cu mai puţin de o săptămână rămasă până la finala cu Liverpool. Daily Mail anunţă că golgheterul lui Spurs, Harry Kane, are şanse mari să fie apt la ora partidei şi va face deplasarea la Madrid alături de restul echipei.

Tottenham va pleca miercuri spre Madrid, pentru a pregăti meciul de pe Wanda Metropolitano, iar londonezii se vor putea baza foarte probabil şi pe golgheterul şi căpitanul Harry Kane.

Finala Ligii Campionilor 2019: Tottenham - Liverpool, LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 22:00

Atacantul s-a accidentat la gleznă în martida tur din faza sferturilor, cu Manchester City, iar de pe 9 aprilie nu a mai jucat pentru Tottenham.

Acum, Kane s-a refăcut aproape complet şi va juca aproape sigur cu Liverpool, singura necunoscută fiind dacă va evolua din primul minut sau va intra pe parcurs.



"Dacă îl vom folosi din primul minut este un lucru la care ne gândim foarte mult. Este o decizie care într-un fel sau altul va fi judecată imediat după meci. Dacă vom câşgita, va fi considerată o decizie fantastică. Dacă pierdem, mă veţi omorî!", a declarat managerul lui Spurs, Mauricio Pochettino, conform Daily Mail.

Afla mai multe despre: liga campionilortottenhamliverpoolharry kane 

viewscnt
Articole similare