Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Adrian Mititelu! I se poate îndeplini cel mai mare vis! Anunţ de ultimă oră făcut la Craiova

Veste uriaşă pentru Adrian Mititelu! I se poate îndeplini cel mai mare vis! Anunţ de ultimă oră făcut la Craiova
Comentarii

Adrian Mititelu ar putea primi cea mai bună veste din ultimii ani. Stadionul ”Ion Oblemenco” are şanse mari să fie lăsat la ”liber” şi pentru alte formaţii care vor să joace pe arena centrală din Bănie.

În prezent, în contractul încheiat între CS Universitatea Craiova şi Primăria Craiova pe stadionul ”Ion Oblemenco” poate juca doar echipa antrenată de Devis Mangia. Pe viitor, acest lucru ar urma să fie modificat. Joi va avea loc o şedinţă a Consiliului Local al Municipiului Craiova în care vor fi supuse la vot mai multe modificări legate de asocierea dintre Primăria Craiova şi echipa de fotbal CS Universitatea Craiova.

Utilizarea în acelaşi mod a dotărilor şi componentelor din Complexul Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal de către U Craiova 1948 Club Sportiv SA pentru desfăşurarea partidelor din anul competiţional din Liga I nu exclude folosirea şi de către alte entităţi, precum şi funcţionarea pentru unele acţiuni de interes public, dar fără a afecta desfăşurarea partidelor din anul competiţional al echipei de fotbal din Liga I“, ar fi noua formulare din contract, după cum scrie gds.ro, ceea ce ar însemna că şi alte entităţi sportive vor putea juca pe ”Ion Oblemenco”.

Totuşi, nicio altă echipă de fotbal nu va putea juca pe stadionul din ”Bănie” dacă va afecta în vreun anumit fel programul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: craiovamititelustadionoblemenco 

viewscnt
Articole similare