Experiențe împreună.
You are here:

Veste uriaşă pentru Ciprian Tătăruşanu! A fost anunţat titular într-un meci crucial al lui Lyon cu PSG

Veste uriaşă pentru Ciprian Tătăruşanu! A fost anunţat titular într-un meci crucial al lui Lyon cu PSG

Ligue 1

Comentarii

Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost anunţat deja titular pentru finala Cupei Ligii, cu PSG, de către antrenorul echipei Olympique Lyon, Rudi Garcia.

"Ciprian Tătaruşanu va juca finala Cupei Ligii, chiar dacă Anthony Lopes rămâne numărul 1", a declarat Garcia, potrivit olympique-et-lyonnais.com.

Olimpique Lyon s-a reunit, duminică, în vederea disputării Cupei Ligii, programată la 31 iulie, dar şi pentru participarea în Liga Campionilor, în luna august.

Lyon trebuie să joace la 7 august returul cu Juventus, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, francezii s-au impus cu 1-0. Locul în poarta echipei OL în cea mai importantă competiţie europeană pentru cluburi îi va reveni portughezului Lopes.

Ediţia 2019/2020 a campionatului francez a fost oprită definitiv la 30 aprilie, iar Olympique Lyon, clasată pe locul 7, a rămas în afara cupelor europene pentru ediţia următoare. Singurele şanse de a mai prinde un loc în Europa sunt câştigare celor două competiţii în care mai trebuie să evolueze, în acest sezon.

 

viewscnt
Articole similare