Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste URIAŞĂ pentru Dwayne „The Rock” Johnson! Fiica sa îi calcă pe urme. Deja e pe cale să atingă o performanţă incredibilă

Veste URIAŞĂ pentru Dwayne „The Rock” Johnson! Fiica sa îi calcă pe urme. Deja e pe cale să atingă o performanţă incredibilă

WWE

Comentarii

Dwayne „The Rock” Johnson (47 de ani) este cel mai bine plătit actor din lume, dar până să ajungă megastar la Hollywood, americanul şi-a făcut un nume imens în WWE. Pe urmele sale calcă şi fiica sa, Simone Johnson (18 ani), care tocmai a semnat un contract cu cea mai importantă companie de wrestling.

După ce la începutul anului a avut parte de o veste teribilă, atunci când şi-a pierdut tatăl, pe legendarul Rocky Johnson, „The Rock” are acum parte de un moment fericit. Fiica sa, Simone Johnson va lupta în WWE, companie în care „The Great One” a devenit unul dintre cei mai mari entertaineri din istorie şi pentru care a deţinut de opt ori titlul mondial.

Anunţul a fost făcut oficial pe pagina de Instagram a celui de-al treilea brand WWE, NXT. Mai întâi, luptătoarea americană cu origini samoane va merge în Perfomance Center, pepiniera în care WWE îşi creşte tinerele talente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@simonegjohnson, daughter of @therock and @danygarciaco, has reported to the @wwepc to begin training!

A post shared by WWE NXT (@wwenxt) on

În cazul în care va debuta oficial într-un ring WWE, într-unul dintre programele principale, Raw, SmackDown sau NXT, Simone Johnson va deveni primul superstar de a patra generaţie din istorie, având în vedere că tatăl, bunicul şi străbunicul ei au fost toţi wrestleri. 

În WWE, Simone îşi va reîntâlni şi alte rude. Superstaurile Roman Reigns(n.r. Joe Anoa'i) şi Nia Jax(n.r. Savelina Fanene) sunt verii lui Dwayne „The Rock” Johnson.

Afla mai multe despre: wwethe rock 

viewscnt
Articole similare