Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru fanii Barcelonei! Clauza din contractul lui Messi care a dispărut peste noapte

Veste uriaşă pentru fanii Barcelonei! Clauza din contractul lui Messi care a dispărut peste noapte galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi avea o clauză în contract care stipula că poate să plece liber de contract, la finalul sezonului. Potrivit ESPN, această clauză a dispărut din contractul lui Messi.

În 2017, Lionel Messi (32 de ani) a semnat un nou contract cu Barcelona în care a existat o stipulaţie conform căreia în vara anului 2020 putea să plece liber de contract în cazul în care comunica această decizie clubului înainte de luna iunie. 

Mai multe surse din cadrul clubului catalan, susţine ESPN, spun că această clauză a expirat pe 30 mai, astfel că fanii Barcelonei pot scoate şampania de la rece, pentru că Lionel Messi va mai rămâne la Barca cel puţin până la finalul sezonului viitor, atunci când îi expiră contractul. 

Contractul lui Messi expiră anul viitor. Echipele care îl doresc pe argentinian

După ce clauza din contractul lui Messi a devenit publică, mai multe cluburi s-au arătat interesate de argentinian, inclusiv Manchester City, acolo unde Messi ar fi putut să lucreze din nou alături de Pep Guardiola. 

Zvonurile s-au înteţit atunci când Messi a intrat într-un conflict public cu Eric Abidal, directorul sportiv al clubului. Cu toate acestea, Messi a spus întotdeauna că se va retrage de la Barcelona, chiar dacă au existat informaţii că decarul clubului blaugrana ar vrea să îşi încheie cariera la Newell's Old Boys, clubul pe care l-a simpatizat în copilărie.

  • 112 milioane de euro este cota lui Lionel Messi, potrivit transfermarkt.com
  • 24 de goluri şi 16 assist-uri a reuşit Messi în acest sezon

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare