Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru fanii fotbalului! Suporterii vor fi prezenţi în tribune la Supercupa Europei. Condiţiile impuse de UEFA

Veste uriaşă pentru fanii fotbalului! Suporterii vor fi prezenţi în tribune la Supercupa Europei. Condiţiile impuse de UEFA
Comentarii

UEFA a anunţat, marţi, că va autoriza revenirea spectatorilor în tribune la Supercupa Europei de la Budapesta, în limita a 30 la sută din capacitatea stadionului, însă menţine porţile închise pentru celelalte meciuri internaţionale.

Meciul dintre Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa, din 24 septembrie, va fi prima partidă internaţională care se va juca în faţa publicului de la începutul pandemiei de coronavirus.

"Deşi este important ca activităţile noastre fotbalistice să poată continua în această perioadă dificilă, fără suporteri, jocul nu mai are acelaşi rost. Noi sperăm ca Supercupa să fie un meci pilot şi să marcheze începerea revenirii spectatorilor pe stadioane.", a declarat preşedintele UEFA Aleksander Ceferin.

Numărul de spectatori nu va depăşi 30 la sută pe arena Puskas din Budapesta, care are 65.000 de locuri.

UEFA a mai anunţat că toate celelalte meciuri internaţionale din septembrie se vor juca fără spectatori.

Afla mai multe despre: supercupa europeiuefa 

viewscnt
Articole similare