Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru FCSB cu câteva ore înainte de derby! Mihai Stoica a făcut anunţul: Thomas Neubert s-a vindecat de COVID-19 şi va fi lângă echipă

Veste uriaşă pentru FCSB cu câteva ore înainte de derby! Mihai Stoica a făcut anunţul: Thomas Neubert s-a vindecat de COVID-19 şi va fi lângă echipă

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al FCSB, a anunţat o veste foarte bună pentru roş-albaştri cu câteva ore înainte derby-ul cu Dinamo. Thomas Neubert, celebrul preparator fizic din mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, a scăpat de COVID-19 şi va putea fi lângă echipă la ora partidei.

Focarul de COVID-19 de la FCSB s-a disipat şi toţi jucătorii importanţi au scăpat de Coronavirus. În afara jucătorilor, Toni Petrea şi Thomas Neubert au ieşit şi ei negativi la ultimele teste. Ultimul nume de pe listă e cel al preparatorului fizic neamţ, conform unui anunţ făcut de MM Stoica, cu câteva ore înainte de startul partidei.

"Thomas Neubert a scăpat de virus, va conduce încălzirea diseară. Asta DA veste în zi de derby!!!", a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Publicată de Mihai Stoica pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Focarul de COVID-19 de la FCSB s-a disipat

Problemele de infectări cu Coronavirus au început, la FCSB, înaintea meciului cu Backa Topola din Serbia. FCSB a avut nu mai puţin de 15 fotbalişti pozitivi la testele pentru Sars-CoV-2: Andrei Vlad, Vali Creţu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Marius Briceag, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Ionuţ Vînă, Andrei Pandele, Olimpiu Moruţan, Florin Tănase, Florinel Coman, Dennis Man, Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc au fost infectaţi, dar între timp majoritatea şi-au revenit. Doar Creţu, Moruţan şi Briceag mai au probleme cu virusul din China.

Afla mai multe despre: mihai stoicavestethomas neubertcovid-19derbyfcsb 

viewscnt
Articole similare