Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Florin Andone înaintea meciului cu Manchester City! Anunţul zilei în Anglia: ”Este cel mai bun lucru”

Veste uriaşă pentru Florin Andone înaintea meciului cu Manchester City! Anunţul zilei în Anglia: ”Este cel mai bun lucru”

Stranieri

Comentarii

Presa engleză a scris că atacantul formaţiei Brighton Florin Andone este refăcut şi ar putea debuta, sâmbătă, pe Etihad Stadium, în partida contra campioanei Manchester City.

În vârstă de 25 de ani, Andone a fost transferat, în această vară, de la Deportivo La Coruna la Brighton, pentru şase milioane de euro, însă o accidentare la muşchii inghinali l-a făcut pe internaţionalul român să rateze îneputul acestui sezon.

De la sosirea în Anglia, Florin Andone a jucat doar o repriză pentru Brighton&Hove Albion, în meciul amical cu OGC Nice, scor 1-0, din 31 iulie, şi la o partidă a echipei under 23 a grupării engleze.

Sâmbăta trecută, Andone a fost cooptat în lot pentru meciul cu Tottenham, disputat pe teren propriu şi încheiat cu 1-2, dar a rămas pe banca de rezerve.

"S-a antrenat foarte bine, ceea ce e frumos. Este bine să-l avem la dispoziţie şi cu Glenn (n.r. - Murray) şi Jurgen (n.r. - Locadia) ne dă o reală competiţie în compartimentul ofensiv. Am decis să lucrăm cu trei atacanţi, ceea ne oferă competiţie şi rotaţie. Oricine este, îl dorim pregătit şi nu l-am avut pregătit în acest sezon, astfel că e bine că a revenit", a declarat antrenorul Chris Hughton, potrivit The Argus.

Meciul Manchester City - Brighton va avea loc, sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a VII-a a Premier Legue.

Afla mai multe despre: florin andonebrightonmanchester city 

viewscnt
Articole similare