Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Puşcaş, după ce a ieşit omul meciului şi cu Croaţia şi cu Anglia: "Are toate şansele". Atacantul dă lovitura după Euro 2019

Veste uriaşă pentru Puşcaş, după ce a ieşit omul meciului şi cu Croaţia şi cu Anglia: "Are toate şansele". Atacantul dă lovitura după Euro 2019
Comentarii

Fostul internaţional Ciprian Marica este impresionat de calităţile arătate de George Puşcaş la Campionatul European de tineret şi crede că atacantul lui Palermo va da lovitura după turneul final din Italia şi San Marino.

Puşcaş, în vârstă de 23 de ani, a fost desemnat omul meciului atât cu Croaţia, scor 4-1 pentru România, cât şi cu Anglia, 4-2, partide în care a deschis scorul din penalty. Întrebat dacă vârful lui Palermo îi seamănă, Marica a mărturisit că el era un altfel de atacant.

"Nu, cred că Puşcaş e mult mai masiv, ţine mult mai bine de minge decât mine. Are vârsta de partea lui, are toate şansele şi zic eu că după acest campionat european românii vor avea şansa să joace la echipe mult mai bune şi cred că Puşcaş este printre remarcaţi", a declarat Ciprian Marica.

Fostul atacant crede că România are viitor în fotbal, graţie generaţiei de la U21.

"Vin tineri fotbalişti cu mentalitate nouă, de învingători, o mentalitate propice pentru fotbal, pentru un sportiv de performanţă şi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei. Viitorul sună bine şi oricare dintre jucătorii din echipa naţională pot face pasul către echipa de seniori.

Aceşti băieţi au fost fantastici, cred că alături de Simona Halep sunt ambasadorii României în lume şi nu putem decât să fim mândri de ei.

Nu aş vrea să fiu în pielea lui Contra, nu îi va fi uşor. Trebuie să alegi doar 24 de jucători. Totuşi, să spunem şi că la seniori nivelul e cu totul altul, însă clar că acum toată lumea îi vede pe aceşti tineri ca şi promovaţi la echipa naţională de seniori", a adăugat Marica.

Puşcaş, Skill of the Day! Execuţia cu care i-a cucerit pe cei de la UEFA

Atacantul echipei naţionale de tineret, George Puşcaş, a ieşit câştigător, vineri, în rubrica "Skill of the Day" de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino.

Atacantul de 23 de ani, care a deschis scorul în succesul cu 4-1 contra Angliei, i-a cucerit pe cei de la UEFA cu o pasă subtilă pentru Ianis Hagi, în prima repriză a întâlnirii de la Cesena.

 

 

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare