Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru sportul din SUA. Fanii se pot întoarce în tribune începând de săptămâna viitoare. Care sunt condiţiile

Veste uriaşă pentru sportul din SUA. Fanii se pot întoarce în tribune începând de săptămâna viitoare. Care sunt condiţiile
Comentarii

Fanii se întorc în tribune, cel puţin în statul Florida, din Statele Unite ale Americii. Guvernatorul Ron DeSantis a anunţat că, începând cu data de 4 mai, evenimentele se pot desfăşura cu spectatori, dar în anumite condiţii.

Cei care vor să susţină evenimente cu fani în tribună au voie să ocupe doar 25% din capacitatea arenei. „Dacă se respectă toate regulile de distanţare socială şi se iau toate măsurile de precauţie, oricine poate găzdui un eveniment cu spectatori”, a declarat Ron DeSantins, guvernatorul statului Florida.

Aceasta este o veste cum nu se poate mai bună pentru companiile de wrestling din SUA, WWE şi AEW. În ciuda pandemiei de coronavirus, acestea nu şi-au întrerupt niciodată activitatea şi au organizat săptămânal show-uri, dar fără public.

Lucrurile s-ar putea schimba însă de săptămâna viitoare. WWE are baza de pregătire(n.r. Performance Center) chiar în Florida, mai exact în oraşul Orlando. Capacitatea arenei este de aproximativ 300 locuri, astfel că, Raw şi SmackDown s-ar putea desfăşura cu 50-60 de spectatori în tribune.

De cealaltă parte, compania rivală, AEW, s-ar putea bucura de un număr şi mai mare de spectatori, în jur de 1300. Arena din Jacksonville, Florida, Daily's Place, care aparţine familiei patronului Tony Khan, are o capacitate de 5500 de locuri.

Afla mai multe despre: wweaewfanicoronavirusflorida 

viewscnt
Articole similare