Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru trei arbitri români. Vor oficia cele mai importante meciuri din acest sezon european

Veste uriaşă pentru trei arbitri români. Vor oficia cele mai importante meciuri din acest sezon european

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Haţegan, Istvan Kovacs şi Radu Petrescu trei dintre cei mai în formă arbitri români. Toţi sunt pe lista FIFA, iar prestaţiile bune i-au adus în special în atenţia UEFA. Haţegan, Kovacs şi Petrescu au fost convocaţi să participe la un curs pentru arbitrii din loturile europene de elită.

În perioada 31 iulie - 2 august, la Zagreb, în Croaţia, are loc cursul UEFA pentru arbitrii din loturile europene de elită, adică pentru cei care vor conduce în această toamnă meciurile din grupele Champions League şi Europa League, precum şi cele mai importante meciuri interţări, din preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor.

Din România au fost nominalizaţi trei cavaleri ai fluierului - Ovidiu Haţegan, singurul din categoria Elite, dar şi Istvan Kovacs şi Radu Petrescu, ambii din First Category (a două grupă valorică), toţi trei fiind de aşteptat să fie delegaţi la jocuri din grupele Champions League, Europa League şi la meciuri importante din preliminariile pentru Europeanul din 2020.

Afla mai multe despre: liga iccafifauefachampions leagueeuropa leagueeurohaţegankovacspetrescu 

viewscnt
Articole similare