Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Vinicius, la o zi de la umilinţa trăită de Real Madrid în El Clasico. A fost convocat în premieră la naţionala Braziliei

Veste uriaşă pentru Vinicius, la o zi de la umilinţa trăită de Real Madrid în El Clasico. A fost convocat în premieră la naţionala Braziliei
Comentarii

Atacantul echipei Real Madrid, Vinicius Junior, a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a Braziliei, pentru meciurile amicale cu Panama şi Cehia.

Vinicius a impresionat în acest sezon, care marchează debutul său în Europa. La 18 ani, extrema braziliană are deja şapte goluri şi 13 assist-uri, în 31 de apariţii în tricoul Realului.

"O zi pe care mi-o voi aminti mereu. 100 de meciuri la profesionişti în aproape doi ani, la doar 18 ani! Astăzi, am fost convocat la naţionala Braziliei şi îmi voi reprezenta ţara pentru prima oară. Mărturisesc că sunt fericit, dar surprins...", a notat fotbalistul brazilian, pe pagina sa de Twitter.

 

 

Convocarea lui Vinicius la naţionala Braziliei vine la o zi după înfrângerea usturătoare suferită de Real Madrid în faţa marii rivale FC Barcelona, scor 3-0, în cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei Spaniei.

Brazilia va întâlni Panama şi Cehia, pe 23, respectiv 26 martie, în meciuri amicale. La prima selecţie în naţionala Braziliei este şi mijlocaşul formaţiei AC Milan, Lucas Paqueta, jucător aflat de asemenea la primul sezon în Europa.

Lotul Braziliei:

Portari: Alisson (Liverpool), Ederson (Man City), Weverton (Palmeiras).

Fundaşi centrali: Eder Militao (Porto), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Thiago Silva (PSG).

Fundaşi laterali: Dani Alves (PSG), Danilo (Man City), Filipe Luis (Atletico Madrid), Alex Sandro (Juventus).

Mijlocaşi: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Fabinho (Liverpool), Felipe Anderson (West Ham), Lucas Paqueta (AC Milan), Coutinho (Barcelona).

Atacanţi: Everton (Gremio) Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Man City), Richarlison (Everton), Vinicius Junior (Real Madrid).

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare