Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care îi întristează pe fanii tenisului. Serena Williams ratează Roland Garros

Vestea care îi întristează pe fanii tenisului. Serena Williams ratează Roland Garros

Tenis

Comentarii

Antrenorul Serenei Williams susţine că este greu ca o jucătoare să evolueze atât la turneele din SUA, cât şi la cele din Europa. Patrick Mouratoglou sugerează astfel că eleva lui va juca doar la US Open, unde şi-a anunţat deja participarea, nu şi la Roland Garros.

"Programul este nebun. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar unii jucători vor fi mai pregătiţi decât alţii. Pare imposibil, mai ales schimbarea continentelor, schimbarea suprafeţei, cu totul atât de compact. Ceea ce face situaţia şi mai nebună sunt restricţiile de călătorie şi carantina. Cum poţi face asta? Dacă nu există o regulă internaţională care să spună că dacă eşti un sportiv de vârf, oriunde te duci, nu există nicio carantină, nu văd cum poate funcţiona.

Cred că jucătorii trebuie să aleagă practic. Rămâi în Europa sau mergi în America? Trebuie să aflăm dacă va exista o carantină la întoarcerea în Europa din America. Dacă există, practic trebuie să alegeţi între SUA sau sezonul de zgură din Europa. Eşti un profesionist şi trebuie să joci, dar pe termen scurt sportivii trebuie să aleagă între SUA şi Europa", a spus Mouratoglou, pentru Tennis365.

Circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA International, după ce a fost întrerupt de pandemia de coronavirus. US Open se va disputa la datele iniţiale, 31 august - 13 septembrie. Cel de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, programat iniţial între 24 mai şi 7 iunie, a fost amânat pentru 20 septembrie - 4 octombrie. Din păcate, însă, turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului din punctul de vedere al cronologiei, a fost anulat.

Afla mai multe despre: serena williamsroland garros 

viewscnt
Articole similare