Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care schimbă totul cu o lună înaintea startului CM de handbal: "E posibil să nu ne bazăm pe ea" Care este cea mai mare îngrijorare a selecţionerului Ryde

Vestea care schimbă totul cu o lună înaintea startului CM de handbal: "E posibil să nu ne bazăm pe ea" Care este cea mai mare îngrijorare a selecţionerului Ryde

Handbal

Comentarii

Cristian Neagu are şanse din ce în ce mai mici să joace la CM din Japonia care debutează la sfârşitul lunii noiembrie.

22 de jucătoare s-au prezentat la acţiunea centralizată de la Cluj Napoca a naţionalei feminine de handbal în vederea pregătirii Campionatului Mondial din Japonia. Marea absentă a fost Cristina Neagu, care se află în plin proces de recuperare după accidentarea groaznică suferită în meciul cu Ungaria de la Europeanul de anul trecut. Iar veştile privind revenirea ei în teren nu sunt deloc îmbucurătoare.
 
 "Genunchiul ei e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Este foarte supărată din această cauză. În acest moment sunt şanse sub 20 la sută să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că important să fac asta", a declarat Tomas Ryde pentru sportsnet. 
 
Fără Neagu, Cristina Laszlo ar putea liderul naţionalei la Mondiale.
 
"O aşteptăm pe Cristina. Ne dorim ca în ultimul cantonament din noiembrie să fie prezentă şi aptă de joc. Ne dorim să mergem cu ea împreună, ca şi lider şi căpitan al acestei echipe" a fost reacţia handbalistei.
 
Chiar dacă aşteptările sunt mari, Tomas Ryde trage un semnal de alarmă înaintea Campionatului Mondial.
 
"Iubitorii de handbal din România trebuie să ştie că aceasta este poate cea mai lipsită de experienţă echipă pe care a avut-o naţionala în ultima perioadă. Melinda Geiger şi Paula Ungureanu s-au retras, Eliza Buceschi abia ce a revenit după o accidentare, Cristina Neagu se află în recuperare, deci echipa este lipsită de experienţa acestor jucătoare" completează Tomas Ryde. 
 
Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, iar România a fost repartizată în grupa C, alături de Spania, Ungaria şi Muntenegru.

Afla mai multe despre: cristina neagurydecmaccidentare 

viewscnt
Articole similare