Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea de ultimă oră dată de Florin Răducioiu pentru suporterii dinamovişti: "Sosirea mea la echipă e iminentă"

Vestea de ultimă oră dată de Florin Răducioiu pentru suporterii dinamovişti: "Sosirea mea la echipă e iminentă"

Dinamo București

Comentarii

Prezent la conferinţa de presă pentru lansarea aplicaţiei Dinamo Win, alături de alte mari legende ale clubului, Florin Răducioiu a dezvăluit că este aproape de a bate palma cu oficialii echipei din Ştefan cel Mare.

"E o mână de ajutor pentru o iubire necondiţionată, această iubire se numeşte Dinamo. Nu vreau să mă gândesc şi refuz sa cred că Dinamo ar putea retrograda. Sosirea mea la Dinamo e iminentă" , a spus Florin Răducioiu la conferinţa de presă.

Florin Răducioiu, dorit insistent la Dinamo

La finalul lunii trecute, Florin Răducioiu a fost contactat de oficialii lui Dinamo pentru a intra în conducerea clubului. Fostul mare atacant ar urma să ocupe funcţia de manager sportiv al echipei din Ştefan cel Mare.

"Eu l-aş vrea pe Florin, îmi place mult de el, de când era jucător mi-a plăcut. Am zis ca funcţia să fie manager sportiv şi sarcinile lui ar fi, de exemplu, să stea pe bancă, dacă o să poată. La meciuri să se mai sfătuiască împreună cu Mircea Rednic, ca fost mare jucător şi antrenor.

Să fie alături de echipă tot timpul, să le dea aşa un pic de încredere în plus jucătorilor prin personalitatea lui. Ar fi mai mult decât un team manager. Va lucra direct cu Mircea Rednic şi cu jucătorii, şi mai puţin la birou, la club" , declara Iuliu Mureşan, la Telekom Sport, la finalul lunii trecute.

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare