Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea momentului în Italia! Condiţia pusă de Zlatan Ibrahimovic ca să rămână la AC Milan

Vestea momentului în Italia! Condiţia pusă de Zlatan Ibrahimovic ca să rămână la AC Milan

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu AC Milan la începutul anului un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiunea de prelungire, însă suedezul pune condiţii pentru a rămâne în continuare pe San Siro.

În vârstă de 38 de ani, Ibrahimovic poate câştiga un salariu fabulos pentru vârsta lui dacă îşi prelungeşte contractul cu AC Milan, scrie presa din Italia, însă nu banii îl interesează pe Zlatan. 

Gazetta dello Sport relatează că suedezul este dispus să rămână în continuare la AC Milan, însă are o singură condiţie: Clubul rossonero trebuie să aducă mai mulţi jucători de calitate pentru a se bate pentru locurile de UEFA Champions League.

De multe ori, de când a revenit la Milan, Zlatan a fost surprins în timp ce le spunea colegilor săi unde să se poziţioneze pe teren, dar şi momentele în care suedezul era frustrat de alegerile greşite ale colegilor. 

Ibrahimovic trăieşte a doua tinereţe la AC Milan

Nouă meciuri a jucat Ibrahimovic în tricoul rossonero de la revenire. A marcat trei goluri şi a oferit un assist, însă contribuţiile lui "Ibracadabra" nu se opresc doar aici. Mai tânărul său coleg, Rafael Leao, a declarat că Ibra îi arată tot timpul unde trebuie să se plaseze pe teren şi îl consideră un frate mai mare. Faptul că Ibrahimovic a preluat şi atribuţiile unui antrenor secund se vede în special în momentele în care acesta este pe banca de rezerve. Suedezul oferă indicaţii, cot la cot cu Stefano Pioli, tehnicianul lui AC Milan. 

Afla mai multe despre: ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare