Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care Ante Puljic le-a dat-o suporterilor lui Dinamo: ”Nu a fost nevoie să prelungesc nimic”. Ce spune despre primul meci pe care-l va juca după pandemie

Vestea pe care Ante Puljic le-a dat-o suporterilor lui Dinamo: ”Nu a fost nevoie să prelungesc nimic”. Ce spune despre primul meci pe care-l va juca după pandemie

Superliga

Comentarii

Ante Puljic, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, susţine că are încă un an de contract şi n-a fost nevoit să semneze prelungirea înţelegerii. Fundaşul de 32 de ani a vorbit şi despre amicalul cu Rapid, programat joi, de la 11:00, în cantonamentul de la Săftica.

Adi Mihalcea s-a confruntat în această perioadă cu problema jucătorilor care deveneau liber de contract la data de 30 iunie. Ceea ce însemna că nu i-ar fi avut la dispoziţie pe finalul sezonului din Liga 1. Însă cei din conducere au reuşit să rezolve această problemă şi toţi jucătorii au fost de acord cu prelungirea înţelegerii.

Printre ei s-a spus că ar fi fost şi Ante Puljic, dar fundaşul croat susţine că n-a fost nevoie de prelungirea contractului, deoarece mai are încă un an: ”(Ţi-ai prelungit contractul cu Dinamo?) Nu mai am încă un an cu Dinamo, nu a fost nevoie de prelungesc nimic, mai am încă un an de contract”, a spus Ante Puljic.

Dinamo joacă un amical cu rivala Rapid

Dinamoviştii au făcut în această dimineaţă vizita medicală şi joi vor disputa primul amical după pauza impusă de pandemie. Puljic spune că va fi ciudat pentru jucători: ”Jucăm primul meci după trei luni de zile, e puţin ciudat. Va fi ciudat, dar vom vedea. E un meci bun cu Rapid, cu care Dinamo nu a mai jucat de mult. Deci va fi interesant”.

Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: ante puljic 

viewscnt
Articole similare