Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care Gigi Becali nu voia să o audă! Oficialii clubului nu vor să le dea drumul celor doi jucători pe care patronul FCSB îi dorea! "Ne dorim să rămână la noi!"

Vestea pe care Gigi Becali nu voia să o audă! Oficialii clubului nu vor să le dea drumul celor doi jucători pe care patronul FCSB îi dorea! "Ne dorim să rămână la noi!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Intenţiile lui Gigi Becali de a transfera doi jucători de la Sepsi sunt ştiute de câteva săptămâni.

Becali a ratat titlul în Liga 1 şi are planuri mari pentru sezonul viitor. Mai mult decât atât, el a declarat că vrea să câştige Conference League în noul sezon. Pentru a face performanţă, FCSB are nevoie de transferuri, iar latifundiarul din Pipera a pus ochii pe doi jucători de la Sepsi. 

Andrei Dumiter şi Branislav Ninaj sunt fotbaliştii doriţi de roş-albaştri, iar Becali ar fi oferit pentru apărătorul central în vârstă de 27 de ani, 200.000 de euro. Chiar şi aşa, Cornel Sfaiter, managerul lui Sepsi, a anunţat că cei doi fotbalişti vor rămâne la club. 

"Dorim ca Ninaj să rămână la noi, cu ceea ce dorim să construim şi să facem în campionat. Căutâm şi noi un fundaş central, după ce a plecat Bouhenna, deci lucrurile nu stau roz nici la noi. Ne trebuie 3-4 poziţii. Căutăm să aducem jucători la fel de buni cum am avut şi în sezonul acesta. 

Dumiter, aţi văzut declaraţia lui, vrea să continue la noi, vine după o accidentare grea şi are nevoie de continuitate la Sf. Gheorghe. E un jucator tanar şi are timp să reuşeasca un transfer, pentru că este născut în 1999", a spus Cornel Sfaiter la PRO X. 

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare