Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care nu voia să o audă Gigi Becali! Antrenorul de la UTA a dezvăluit ce planuri are David Miculescu: ”A refuzat o ofertă de la ei!”

Vestea pe care nu voia să o audă Gigi Becali! Antrenorul de la UTA a dezvăluit ce planuri are David Miculescu: ”A refuzat o ofertă de la ei!”

Superliga

Comentarii

David Miculescu, tânărul jucător al celor de la UTA Arad, a fost aproape de o mutare de la echipa care este antrenată în prezent de Ionuţ Badea.

Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru Miculescu, dar patronul FCSB a spus că suma pe care o cere UTA este mult prea mare şi a preferat să renunţe la transfer. Argumentul lui Becali a fost că îl va transfera pe atacantul de la Arad gratis, când va rămâne liber de contract. 

Miculescu a fost ofertat de Charlotte FC, echipă din MLS dispusă să ofere peste un milion de dolari, dar jucătorul a decis să rămână în continuare la UTA. Laszlo Balint, fostul antrenor de la UTA, a dezvăluit că visul jucătorului în vârstă de 20 de ani este de a evolua într-un campionat puternic. 

”A refuzat o ofertă de la ei!”

”Eu n-am mai ţinut legătura cu el, dar ştiu că îşi doreşte foarte mult să prindă un transfer într-un campionat puternic. Ştiu că a refuzat o ofertă destul de însemnată din punct de vedere financiar de la o echipă din Major League Soccer. Din informaţiile mele, da, cluburile agreaseră această mutare, dar David a spus că preferă să rămână la UTA şi să evolueze cât mai bine.

Pe undeva, de apreciat această atitudine de a prinde un transfer către o echipă importantă din Europa. Pe de altă parte, asta aduce şi o mai mare responsabilitate”, a spus Balint, la Pro Arena. 

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a marcat de 8 ori şi este evaluat de Transfermarkt la un milion de euro. 

Afla mai multe despre: uta-david miculescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare