Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care nu voia să o audă Gigi Becali! Ce se va întâmpla cu fotbalistul dorit de FCSB: ”În România, va juca doar pentru UTA.”

Vestea pe care nu voia să o audă Gigi Becali! Ce se va întâmpla cu fotbalistul dorit de FCSB: ”În România, va juca doar pentru UTA.”

FCSB

Comentarii

David Miculescu a avut evoluţii bune în tricoul celor de la UTA Arad, iar Gigi Becali a recunoscut că este interesat de serviciile tânărului fotbalist.

Totuşi, echipa bucureşteană are concurenţă, iar Charlotte FC, din Major League Soccer, ar dori să obţină semnătura jucătorului de atac din lotul lui Ionuţ Badea. În acest sezon, el a marcat 7 goluri, iar varianta FCSB nu l-ar încânta pe Miculescu, asta după ce Gigi Becali a făcut o ofertă în valoare de 500.000 de euro. 

Acum, tatăl lui David Miculescu, Vali, a susţinut că fiul lui va juca în România doar pentru echipa din Arad în următoarea perioadă. Părintele fotbalistului nu ar exclude un transfer al fiului său la o echipă din Major League Soccer. 

”În România, va juca doar pentru UTA.”

”În primul rând, nu ştiu preţul transferului. În al doilea rând, nu sunt convins că plecarea în campionatul american e cea mai bună opţiune. Un singur lucru ne-ar mulţumi: banii. În rest, nimic. Eu aş vrea să-l văd pe David jucând în Europa. Aş avea o mulţumire sufletească. Nu ne grăbim nicăieri, nu exclud varianta să rămână la UTA.

El, în România, nu va juca, acum, decât pentru UTA, de asta să fiţi siguri. Şi încă ceva: David nu a discutat cu clubul, noi nu am bătut palma cu americanii. Când şi dacă vor fi negocieri, impresarul său, Cătălin Sărmăşan, se va ocupa de ele. Aşa că nu înţeleg de unde atâta grabă. Ştiu că începe campionatul lor la finele săptămânii viitoare, dar mai ştiu şi faptul că perioada de transferuri se încheie la mijlocul lunii martie”, a spus tatăl lui David Miculescu, potrivit aradon.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-uta-miculescu 

viewscnt
Articole similare