Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care nu voia să o audă nimeni de la Dinamo: ”câinii” riscă să aibă din nou interzis la transferuri după încă un proces la TAS

Vestea pe care nu voia să o audă nimeni de la Dinamo: ”câinii” riscă să aibă din nou interzis la transferuri după încă un proces la TAS

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost lovită cu un nou proces la TAS. Fostul jucător din Ştefan cel Mare Isma Lopez le cere ”câinilor” daune de 350.000 de euro. Interdicţia la transferuri iniţială încasată de Dinamo a fost cauzată de acelaşi proces.

În ultimele zile dinaintae reluării campionatului, Dinamo încearcă să mai rezolve 2-3 transferuri. ”Câinii” sunt în discuţii cu câţiva jucători, însă Rednic ar trebui să se grăbească să încheie contractele. Formaţia din Ştefan cel Mare a fost lovită de un nou proces la TAS, astfel că ar putea primi din nou interzis la transferuri.

După ce FIFA i-a restricţionat dreptul de a înregistra noi jucători lui Dinamo în vară, formaţia roş-albă ar putea primi o nouă lovitură. Isma Lopez, fundaşul stânga de 31 de ani adus de Cortacero, a intentat un proces la TAS împotriva clubului, iar sindicatul mondial al fotbaliştilor, FIFPRO, este în procesul de a face recurs.

Lopez susţine că i s-ar datora aproximativ 350.000 de euro şi plănuieşte să îşi recupereze fiecare bănuţ. După ce s-a chinuit să scape de celelalte astfel de datorii prin negocieri cu foştii jucători şi donaţii de la fani, dar şi prin intrarea în faliment, Dinamo ar putea avea iarăşi de suferit.

Vestea pe care nu voia să o audă nimeni de la Dinamo

Interdicţia primită iniţial la transferuri plecase tot din procesul cu Lopez. Fotbalistul a jucat doar opt partide înainte ca înţelegerea sa să fie reziliată, astfel că acesta a deschis imediat un proces la FIFA şi a avut câştig de cauză, cauzându-le ”câinilor” interdicţia de a înregistra jucători noi.

În mod surprinzător, cu câteva zile înaintea încheierii perioadei de mercato, TAS a întors decizia, iar Dinamo a putut aduce noi jucători. Însă, cu recursul plănuit de Lopez, formaţia din Ştefan cel Mare ar putea fi pedepsită din nou, în acelaşi mod.

FIFPRO a pregătit dosarul de recurs în numele fundaşului spaniol. Sindicatul se va lega de faptul că Dinamo a continuat să aducă jucători la club deşi avea datorii la foşti fotbalişti trecuţi prin Ştefan cel Mare, dând dovadă de rea-credinţă faţă de nu doar Lopez, ci şi alţi foşti jucători.

FIFPRO va cere ca Dinamo să primească o nouă interdicţie la transferuri, pentru a nu putea aduce fotbalişti noi decât după ce îşi plăteşte datoriile la cei vechi. Astfel, Rednic este nevoit să se grăbească să înregistreze orice jucător nou cât mai repede, fiind posibilitatea să nu o mai poată face tot sezonul.

Afla mai multe despre: dinamoisma lopezdinamo tas 

viewscnt
Articole similare