Experiențe împreună.
You are here:

Vestea primită de Dumitru Dragomir după alegerile locale! Ce au arătat sondajele pentru fostul şef al LPF

Vestea primită de Dumitru Dragomir după alegerile locale! Ce au arătat sondajele pentru fostul şef al LPF

Diverse

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a intrat pe lista consilierilor din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, de pe poziţia a cincea din partea PSD.

Pentru funcţiile de primari de sector şi pentru cele de consilieri – generali sau locali – au candidat peste 3.200 de persoane, fiind depuse 24 de liste de candidaţi de către partide şi independenţi.

Peste 900 de persoane au candidat doar pentru funcţia de consilier general, iar 85 speră să devină primar la unul dintre cele şase sectoare. Cei mai mulţi candidaţi, respectiv 20, sunt înscrişi pentru funcţia de primar al Sectorului 1.

Fostul premier Petre Roman, fondator al Partidului Democrat, este al doilea pe lista PSD pentru Consiliul General, după Gabriela Firea. Roman este urmat de Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir şi Anghel Iordănescu, Daniel Pancu personalităţi din lumea sportului. 

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, consilier la PMB

Exit-poll-ul realizat de CURS şi Avangarde în Bucureşti a arătat, duminică seara, că USR PLUS şi PSD sunt umăr la umăr în bătălia pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (peste 33% fiecare), iar PNL – pe locul 3, la mare distanţă (17%).

Astfel, PSD ar fi câştigat aproximativ 18 mandate, iar printre numele care au intrat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti este şi cel al lui Dumitru Dragomir: „Eu am venit alături de dumneavoastră că ştiu sigur că veţi câştiga. Mie nu-mi place să pierd. Cred că nu m-aţi luat de la sport, m-aţi luat de la faptul că fac cel mai frumos bloc din Capitală la această oră. Ştiu cu ce se mănâncă şi aceste alegeri, fiindcă de 30 de ani sunt numai în alegeri, exceptând ultimii 4 ani”, declara Dumitru Dragomir înainte de alegerile locale de duminică. 

De numele lui Dumitru Dragomir se leagă numeroase controverse. Acesta a condus fotbalul profesionist din România din 1996 până în 2013, atunci când a fost schimbat cu Gino Iorgulescu.

Dumitru Dragomir a condus între 1977 până în 1989 cluburile Chimia Rm. Vâlcea, cu care a câştigat şi Cupa României, Viitorul Scorniceşti, FCM Braşov şi Victoria Bucureşti. 

De asemenea, a fost condamnat de mai multe ori pentru faptele sale. În perioada comunistă, Dumitru Dragomir a ispăşit trei luni de închisoare pentru practicarea jocurilor de noroc, poker şi barbut. Pe 26 iunie 2016, Dumitru Dragomir a fost condamnat la 7 ani de închisoare, în prima instanţă, pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani. De asemenea, a mai primit şi şapte luni de arest, în 1990, pentru "abuz în serviciu contra intereselor obşteşti".

În septembrie, cu câteva săptămâni înaintea alegerilor locale, Dumitru Dragomir a fost implicat într-un scandal în Bucureşti, după ce a fost jignit de un contestatar. Fostul preşedinte LPF a răspuns violent şi a sărit la bătaie. 

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma