Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune de la Copenhaga. Christian Eriksen a fost externat. Primul lucru pe care l-a făcut + Mesaj pentru suporteri

Veşti bune de la Copenhaga. Christian Eriksen a fost externat. Primul lucru pe care l-a făcut + Mesaj pentru suporteri

EURO 2020

Comentarii

Christian Eriksen (29 de ani) a fost operat cu succes şi a fost, azi, externat de la spitalul din Copenhaga, unde se afla de ceva zile.

Mijlocaşul Christian Eriksen, victima unui stop cardiac la meciul cu Danemarca - Finlanda, a fost operat, joi, pentru instalarea unui defibrilator. 

Azi, fotbalistul a fost externat şi a oferit primele declaraţii.

„Christian Eriksen a fost operat cu succes şi a fost externat din Rigshospitalet (n.r.- Spital din Copenhaga). Astăzi a vizitat echipa naţională în Helsingor, iar de acolo va merge acasă şi va petrece timp cu familia", se arată în comunicatul danezilor.

Christian a declarat: „Mulţumesc pentru numeroasele mesaje de susţinere. A fost incredibil să văd şi să simt aceste lucruri. Operaţia a decurs bine şi mă simt bine, date fiind condiţiile. A fost o adevărată plăcere să-i văd pe băieţi după fantasticul meci de aseară. Nu mai e nevoie să o spun, o să-i susţin luni, în meciul cu Rusia".

Ce se întâmplă acum cu Christian Eriksen?

Există două scenarii, conform sursei citate. În primul rând, trebuie înţeles dacă implantul defibrilatorului va fi temporar sau permanent.

În al doilea caz, trebuie exclusă posibilitatea revenirii lui Eriksen pe teren în Serie A. Există alţi jucători care continuă să joace, în ciuda unei intervenţii similare, iar olandezul Daley Blind, pe teren chiar joi seară, împotriva Austriei, este un exemplu. Olanda, dar şi Anglia, acceptă această posibilitate.

"Vom intra pe teren cu Christian în inimile noastre!". Mesajul lui Kjaer înainte de Danemarca - Belgia

Afla mai multe despre: euro 2020christian eriksen 

viewscnt
Articole similare