Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune de la Craiova! „Koljic se antrenează”. Ultimele detalii despre starea atacantului

Veşti bune de la Craiova! „Koljic se antrenează”. Ultimele detalii despre starea atacantului

Superliga

Comentarii

Elvir Koljic (25 de ani) a suferit o fractură de peroneu şi a fost operat, însă vin veşti bune de la Craiova: atacantul se antrenează şi în scurt timp va reveni pe gazon.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârtu (65 de ani), a vorbit despre starea jucătorului.

Kolici e mai bine. A început să se antreneze aşa, bine nu cu echipa. Va mai trece o perioadă pentru că are nevoie de tonusul ăla competitiv, dar în orice caz recuperarea merge bine. Asta e cel mai important, să se refacă cât mai repede. Nu se poate da un verdict în ceea ce priveşte când va putea intra pe teren. Nu poţi să dai verdicte în sectorul tehnic, în care am activat, dar cu atât mai mult în sectorul medical“, a declarat pentru Realitatea Sportivă, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu.
Craiova îi duce lipsa lui Koljic. Oltenii se ocupă în de-aproape ca să îşi recupereze atacantul, care a fost accidentat de Ovidiu Mihalache, în meciul cu Poli Iaşi, de pe 2 octombrie şi a suferit o fractură de peroneu.
Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nefastă. Echipa nu a mai obţinut o victorie de şase meciuri. Ultima a fost pe data de 14 decembrie 2020, cu UTA Arad, scor 2-1. Oltenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 36 de puncte.

  •     6 goluri în 6 partide a reuşit Elvir Koljic în acest sezon din Liga 1
  •     2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Koljic, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: elvir koljic 

viewscnt
Articole similare