Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune de la Napoli! Vlad Chiricheş s-a întors la antrenamente şi poate să revină mai devreme pe teren

Veşti bune de la Napoli! Vlad Chiricheş s-a întors la antrenamente şi poate să revină mai devreme pe teren

Stranieri

Comentarii

Presa italiană a scris, marţi, că recuperarea căpitanului echipei naţionale Vlad Chiricheş merge bine, astfel că fundaşul ar putea să revină pe teren mai devreme decât se credea.

"Trebuie să vă dau o veste bună despre Vlad Chiricheş. Fundaşul român îşi continuă recuperarea. Totul merge bine, astfel încât azi, în timp ce coechipierii lui terminau şedinţa de pregătire, el se antrena executând penaltiuri", a declarat de la Castel Volturno jurnalistul Valter De Maggio, la postul de radio Kiss Kiss Napoli.

Fundaşul Vlad Chiricheş, accidentat în meciul cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, a fost operat la Roma, la 10 septembrie. Primele estimări arătau că internaţionalul român va putea reveni pe teren abia în primăvara anului 2019.

Napoli se pregăteşte pentru meciul cu Steaua Roşie Belgrad, din Liga Campionilor, meci programat miercuri, în Grupa C. Napoli - Steaua Roşie este miercuri, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 1. 

  • Ca să vezi Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2, ia-ţi pachetul Telekom Sport + şi trăieşti EXPERIENŢE LIVE în cele mai bune competiţii din lume, la doar 1 euro pe lună! Intră pe telekom.ro/plus sau trimite SMS la 1735 cu text PLUS, urmat de codul tău de abonat (e pe factură). 

Afla mai multe despre: vlad chirichesnapoliechipa nationala 

viewscnt
Articole similare