Experiențe împreună.
You are here:

Veşti bune despre Cristian Gaţu. Radu Voina: ”A ieşit din operaţie, se simte bine”. Legendarul handbalist a suferit un accident vascular

Veşti bune despre Cristian Gaţu. Radu Voina: ”A ieşit din operaţie, se simte bine”. Legendarul handbalist a suferit un accident vascular

Handbal

Comentarii

Fostul antrenor al naţionalei de handbal feminin a României şi component al generaţiei de campioni mondiali, Radu Voina, a declarat, joi, pentru News.ro, că Cristian Gaţu, fost preşedinte al FRH, a fost operat cu succes la Spitalul Militar în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

"În urmă cu câteva minute, el a ieşit din operaţia de la Spitalul Militar. Nu ştiu prea multe detalii despre ce a fost exact operaţia, dar mi s-a transmis că se simte bine şi se află deja în salon", a declarat Voina.
 
Gaţu a fost transportat luni la spital, deoarece nu se simţea bine. "Am înţeles că nu-şi simte mâna şi piciorul pe partea stângă. A fost dus de urgenţă la spital, iar de ieri se află la Spitalul Militar, unde a fost supus unei tomografii şi se pare că e vorba de un cheag de sânge pe creier", afirmase Voina miercuri.
 
Cristian Gaţu (75 de ani în 20 august) este dublu campion mondial, în 1970 şi 1974, precum şi dublu medaliat olimpic, cu argint şi bronz. A fost comandant al clubului Steaua, dar şi vicepreşedinte al COSR, precum şi preşedinte al FR Handbal, între anii 1996-2014.
 

viewscnt
Articole similare
Dragoste la prima vedere intre Simona Halep si iubitul sau. Cum s-au cunoscut