Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune din Arabia Saudită! Constantin Budescu revine în maximum 12 zile pe teren şi nu are nevoie de operaţie

Veşti bune din Arabia Saudită! Constantin Budescu revine în maximum 12 zile pe teren şi nu are nevoie de operaţie

Stranieri

Comentarii

Budescu s-a accidentat, sâmbătă, în meciul pe care echipa sa de club, Al Shabab, l-a disputat cu Al Fateh, în campionatul Arabiei Saudite, iar după un consult medical amănunţit veştile sunt foarte bune.

Atacantul român nu are nevoie de operaţie şi doar de aproximativ două săptămâni de recuperare şi de un program mai lejer de pregătire. Acesta va face antrenamente separate pentru următoarele 10 zile, iar în cel mult două săptămâni va juca din nou pentru Al Shabab.
 
Surse medicale din cadrul echipei au dezvăluit că fotbalistul are o entorsă şi că nu necesită niciun fel de operaţie. Marius Şumudică spunea că atacantul joacă cu unele problemele la genunchi, dar în urma RMN-ului efectuat medicii au luat decizia că nu este cazul să fie operat!
 
"El avea o problemă mai veche şi a tot tras de el să joace. L-a ţinut Dumnezeu şi a jucat, cu durere desigur, vreo 7-8 luni. El este predispus la îngrăşare, n-a făcut nici antrenamente 100%, că avea acele dureri, deci sunt mai multe cauze. Oricum, nu mă aşteptam să joace atât de bine, ştiind că are acea problemă la genunchi", a spus Marius Şumudică, zilele trecute.

Afla mai multe despre: arabia sauditaconstantin budescuaccidentareproblememarius sumudicaal shabab 

viewscnt
Articole similare