Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune din Gruia! Bogdan Mara, despre problemele financiare de la CFR Cluj: ”Suntem aproape la zi. S-a plătit încă un salariu”

Veşti bune din Gruia! Bogdan Mara, despre problemele financiare de la CFR Cluj: ”Suntem aproape la zi. S-a plătit încă un salariu”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, penultima a sezonului regulat. Echipa campioană s-a distanţat la 14 puncte de FCSB, care va evolua joi, în această etapă, la Piteşti, cu FC Argeş.

Bogdan Mara a vorbit despre problemele financiare de la CFR Cluj: ”Suntem aproape la zi”. Ce spune despre play-off

CFR Cluj s-a impus la Voluntari şi a adunat 73 de puncte în clasamentul din Liga I. CFR e lider detaşat în clasament, are o distanţă de 14 puncte faţă de FCSB, ocupanta locului 2. 

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situaţia financiară din Gruia. 

”Echipa a arătat mult mai bine, disciplinată, organizată şi cu multă forţă. Mereu vin banii. Au fost probleme multe din urmă şi a trebuit să le rezolvăm. Suntem aproape la zi nu mai sunt aşa multe probleme.

S-a plătit luna asta încă un salar şi alte restanţe care au mai fost nu ştiu să vă spun. Dan Petrescu nu a făcut pregatirea ca să începem sezonul în forţă şi să câştigăm primele meciuri, este o luptă a la long. Vine play off-ul, aici sunt meciurile importante”, a declarat Bogdan Mara după meciul de aseară.  

Au evoluat echipele:

Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Raţă (Golan '85), Droppa (Tavares '77) - C. Costin (Macelo Lopes '67), Budescu, I. Gheorghe (Fulop '85) - Nemec (Olawale '46). Antrenor Liviu Ciobotariu;

CFR: Hindrich - Graovac, Yuri, Burcă - Susici, Bordeianu (Chipciu '71), Boateng, Deac (Neguţ '88), Camora - Debeljuh (Dugandzici '79), Păun (Petrila '78). Antrenor Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujbogdan maravoluntari 

viewscnt
Articole similare