Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Barcelona! Ansu Fati, gata să revină pe teren: la ce meci e aşteptat să joace

Veşti bune pentru Barcelona! Ansu Fati, gata să revină pe teren: la ce meci e aşteptat să joace

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona primeşte veşti bune din partea lui Ansu Fati (19 ani), "perla" care a preluat numărul 10 de la Leo Messi. Fotbalistul se apropie de momentul revenirii pe gazon, chinuit fiind de accidentări în ultimele luni.

Veşti bune pentru Barcelona! Ansu Fati, gata să revină pe teren: la ce meci e aşteptat să joace

Revenirea lui Ansu Fati pe teren e aşteptată să se producă în două săptămâni, la meciul cu FC Sevilla, anunţă jurnalistul Adria Albets, marţi, 15 martie. Accidentat din nou într-un meci cu Athletic Bilbao, Ansu Fati n-a vrut să se opereze ca să se recupereze după accidentare, iar acum e aproape de revenirea pe gazon.

"Ansu Fati va fi apt să joace din nou în două săptămâni", a anunţat jurnalistul spaniol Adria Albets.

În 2021, Ansu Fati a fost supus la nu mai puţin de patru operaţii în decursul a şase luni.

Ansu Fati a fost prezent, luni, pe Camp Nou pentru ca formaţia catalană să facă poza oficială pentru sezonul 2021/2022, dar marţi a plecat înapoi la Madrid unde îşi continuă procesul de recuperare. Clubul nu vrea să-şi asume niciun risc cu o eventuală recidivă a accidentării lui Fati.

"Ansu Fati e ]n pe ultima sută de metri a recuperării sale. Vom vedea când se va alătura echipei la antrenamente şi când va putea reveni pe teren. Pentru mine, el este un fotbalist important, protagonist, fără niciun dubiu", a spus Xavi, antrenorul Barcelonei, la conferinţa de presă dinaintea meciului Barcelona - Galatsaray 0-0, din turul optimilor de finală Europa League.

Ansu Fati a jucat doar 455 de minute în 10 meciuri din toate competiţiile acestui sezon cu Barcelona, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat o pasă de gol.
 

Afla mai multe despre: ansu fatibarcelonarecuperaremeciaccidentarerevenire 

viewscnt
Articole similare