Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Bayern şi naţionala Germaniei! Anunţul lui Heynckes despre Neuer

Veşti bune pentru Bayern şi naţionala Germaniei! Anunţul lui Heynckes despre Neuer
Comentarii

Coşmarul accidentărilor lui Neuer este aproape de sfarşit, cel puţin asta este părerea lui Jupp Heynckes, care speră ca goalkeeper-ul lui Bayern să se întoarcă pe gazon în următoarea lună.

Numarul 1 al naţionalei Germaniei a suferit trei accidentări în ultimul an şi a avut doar trei apariţii la echipa de club în acest sezon. Neuer a început ultima etapă de recuperare în Thailanda şi se pare că antrenamentul istovitor de care a avut parte începe să dea roade.

Heynckes a fost întrebat de ZDF dacă portarul de 31 de ani care a fost chinuit de accidentări în ultimul timp va putea să joace în aprilie iar jurnaliştii au primit un răspuns optimist. "Perspectivele sunt pozitive, arată destul de bine", a declarat Heynckes

Revenirea lui Neuer ar fi o veste uriaşă pentru  Bayern care e în cursă pentru toate trofeele în acest sezon. Bayern s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a trecut de Beşiktaş cu 8-1 la general.



O altă persoană care îmbrăţişează vestea este chiar antrenorul Germaniei, Joachim Low, care ar avea nevoie de Neuer în vederea Cupei Mondiale. Primul meci al Germaniei este împotriva Mexicului, în luna iunie.
 

Afla mai multe despre: neuergermaniabayernaccidentare 

viewscnt
Articole similare