Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Cristi Ganea: "Suntem foarte mulţumiţi de felul în care decurge împrumutul său în România"

Veşti bune pentru Cristi Ganea: "Suntem foarte mulţumiţi de felul în care decurge împrumutul său în România"

Farul Constanța

Comentarii

Directorul sportiv al clubului Athletic Bilbao, Rafa Alkorta, fost mare jucător al clubului, dar şi al rivalilor de la Real Madrid, spune că împrumutul lui Cristian Ganea la Viitorul Constanţa este un succes pentru club.

Într-o analiză a jucătorilor cedaţi de Bilbao, pe care clubul continuă să-i urmărească îndeaproape, Rafa Alkorta explică: "Ţinem legătura cu toţi. În ultima vreme, nu fac altceva decât să le urmăresc meciurile, chiar şi de la faţa locului, acolo unde se poate. Iñigo Vicente, Ganea, Nolaskoain, Andoni López şi Oleaga sunt cu toţii monitorizaţi atent. Ganea a făcut foarte bine că a ales să revină în România. Joacă toate meciurile, mai mult în linia mediană decât ca fundaş stânga. A şi marcat un gol foarte frumos. Suntem foarte mulţumiţi de ei, poate doar Andoni Lopez a ales greşit" a mărturisit oficialul clubului basc.

Cristi Ganea este încă sub contract cu Athletic Bilbao. 1 milion de euro au plătit bascii pentru internaţionalul român, care nu s-a acomodat prea bine la cerinţele antrenorilor de la Athletico. Împrumutat în România, Cristi Ganea a disputat 525 de minute în tricoul Viitorului şi a marcat un gol. 

Afla mai multe despre: cristi ganea 

viewscnt
Articole similare